Det Heliga Landet

Lutherresa

Lutherresa

5 dagar

Välkommen till en Lutherresa i vårens tider. Vi lotsas genom Luthers liv och vi besöker många platser med anknytning till Luther.

Läs mer
från 6 390:-
Grekland – i Paulus fotspår

Grekland – i Paulus fotspår

8 dagar

Grekland är ett härligt turistland. Kombinerat med besök på välkända platser som Paulus besökte och verkade på blir det en oförglömlig upplevelse.

Läs mer
från 10 990:-

En Pilgrimsresa till Det Heliga landet är full av kulturella och andliga upplevelser. Vi besöker de heliga platserna för att uppleva och få en djupare förståelse av det som hände i historien. Med Bibeln som guidebok och med hjälp av våra duktiga guider och kaplaner får du uppleva de bibliska platserna på ett djupare plan.

Begreppet "Det Heliga Landet" omfattar både Israel, Jordanien och Palestina. Otaliga är de pilgrimer och turister som genom århundradena vandrat runt i fotspåren av Abraham, David, Salomo, profeter, lärjungarna och så förstås Jesus, huvudpersonen. Hit kan man göra en djupare pilgrimsresa eller en mer turistisk rundresa på historiska platser och vila ut på härliga stränder vid Medelhavet, Döda Havet eller Röda Havet. Vi har oftast någon aktuell resa för den enskilde och för den stora eller lilla gruppen erbjuder vi gärna ett skräddarsytt paket. Välkomna!

 

Status:
Fullt