Återigen har vi glädjen att erbjuda en kvalitetsresa till Rom och Vatikanen. Vi bor på centralt hotell hos Birgittasystrarna och resan leds av vår kunnige och engagerade reseledare Bo Brander.

Dag 1.  Vårt direktflyg landar på förmiddagn och vi hälsas välkomna till Rom av vår representant. (Resenärer från Köpenhman har ca 1 tim väntetid på flygplatsen i Rom tills andra gruppen från Stockholm kommer.) Vår guide och buss möter oss vid flygplatsen och vi kör utanför stadsmurarna.

Vi börjar med ett besök i S. Paolo Fuori le Mura (Pauluskyrkan) en av Vatikanens kyrkor som blev byggd över aposteln Paulus grav. I anslutning till kyrkan finns ett kloster och dess fantastiska lilla trädgård som sköts av Benediktinermunkar. Vi fortsätter sedan till en av de många katakomberna som ligger längs den gamla Appia vägen. Vi får se en del av de många gravarna under jord. Efter avslutad tur tar bussen gruppen till hotellet för att checka in. Kvällsmat på hotellen.


Dag 2 - 4  Under dessa dagar skall Rom utforskas. Det blir en del vandringar – i Rom vandrar man mycket. Vi har bokat två halvdagsturer med lokal guide och då besöker vi kända platser som Fontana Di Trevi, Corson, Piazza Venezia, Pantheon, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Colosseum, Piazza Farnese, Birgittahuset m.m. En av dagarna blir vi guidade i Vatikanmuséet och Peterskyrkan av Vatikanens svensktalande guide.

Dag 5 Förmiddagen till fritt förfogande. Transport till flygplatsen, flyg hem.

    Reseledare: Bo Brander som är teolog och studentpräst i Uppsala

Pris: 9 950 kr
Enkelrumstillägg: 950 kr

Allt som ingår: Direktflyg från Stockholm eller Köpenhamn – Rom T/R, logi i dubbelrum med frukost, 4 middagar, utflykter, entréer och transfers enligt program, lokala guider, svensk reseledare och kaplan, resemoms.

Snabbsökning

Broschyr

Ladda hem PDF

exodus resebroschyr... (PDF) »

Beställ broschyr

Beställ
Hem