Exodus Resor

Hej! Det är vi som är Exodus Resor. Vi förverkligar reseidéer för den "kristna världen". Vi har många kunder bland församlingar och kristna samfund. Följ med oss till platser där historiens vingslag nästan kan förnimmas. Platser för den historietörstande och stilla platser för pilgrimen. 

Vi är ett pålitligt och väletablerat familjeföretag som 1994 grundades av Sven Gunnar Gunnarsson och producerar sedan dess uppskattade gruppresor. Numera ingår vi i resekoncernen Tranås Resebyrå vilket borgar för stabilitet och styrka. Vi har många kunder bland församlingar och kristna samfund. Våra goda kontakter sträcker sig runt vår runda värld. Vår idé är att göra resor där det allra mesta ingår i priset. Det blir oftast, totalt sett, det mest prisvärda och bekväma upplägget för våra gäster. Vi väljer oftast resmål som är lite udda men som har intressanta och egenartade upplevelser.

Våra resor har innehåll, kvalitet och gemenskap. Vi strävar efter att ge ett djupare innehåll utöver den turistiska upplevelsen. Ofta finns en präst/kaplan med på resan som reseledare eller med uppgift att leda andakter under resan och förmedla de andliga perspektiven. Vi är även ett prisvärt alternativ för ditt företags, församlings eller förenings studie- eller konferensresa.

Vi på EXODUS Resor ger dig trygghet, kompetens och personlig service hela vägen.

EXODUS Resor har resegarantier till Kammarkollegiet för alla våra resor.

Med Exodus Resor kan du resa till många olika delar av världen. Vi arrangerar resor för Dig som vill fylla Din resa med upplevelser som ofta är lite annorlunda. Du är välkommen vare sig det gäller Armenien, Georgien, Israel, Australien, Rom eller Perstorp. Titta i menyn till vänster och välj ett aktuellt resmål. Är ni redan en grupp? Desto bättre - vi hjälper Er!


Har Du en grupp med reslust - kom till oss, så ordnar vi resten!

 

 

I Tranås Resebyrå ingår även:

AnsgarResor - http://www.ansgarresor.se/

Tour Africa - https://www.tourafrica.se/

Anderson´s African Adventure - https://www.andersons.se/