Fler nyheter

 • Portugal, Nyhetsbrev

  2015-02-26

  Nu har fastetiden börjat, som också är en bra tid att förbereda nästa pilgrimsresa. Här på vår hemsida finner du riklig inspiration.

  Har du varit i Portugal? Då vet du hur fantastiskt det är - och har du inte varit där så är det dags att komma iväg. Vi är nyss hemkomna från Portugal där vi för tredje året i rad deltog i den stora internationella konferensen i Fátima om religiös turism. Mycket lärorikt och kontaktskapande! Före och efter konferensen  gjorde vi några regoniceringsturer i söder och norr i detta underbara land där vi hittade flera nya guldkorn för kommande resor.

  Vi har upptäckt att denna  nyhetssida inte blir uppdaterad så ofta. Så för dig som vill ha kontinuerliga nyheter från oss, teckna dig för vårt e-nyhetsbrev som kommer en gång i månaden så missar du inget: 
  http://www.exodusresor.se/bestall-katalog

   

 • 2015 års katalog kan beställas

  2014-12-03

  Just nu är reseproduktionen för nästa år i full gång. Några resor ligger redan på hemsidan. Fler är på väg och kommer finnas i katalogen som kan beställas. Våra "gamla" resefavoriter finns som alltid med, tillsammans med nyheterna!

  En nyhet som redan är ett faktum är att vi fått ett nytt fräscht "bokningsflöde" här på hemsidan, som gör det lättare för dig att boka och betala din resa "online".

  Har Du tankar eller reseförslag som du bär på? Hör av dig!

  Adventshälsningar,
  EXODUS Resor AB

 • Träffa EXODUS Resor på utställartorget på Europakonferensen i Uppsala 1-2 augusti 2014

  2014-08-01

  Hoppas vi får träffa Dig på utställartoret fredag och lördag!! Om du behöver få tag på oss vid andra tider så ring kontoret så kopplar de dig till oss som är på plats. Väl mött!

   

   

 • Sista minuten-erbjudande till Det heliga landet 22-28 maj

  2014-05-07

  Till Dig som någon gång rest med oss har vi  följande sista-minuten-erbjudande:

  Detta är ett res-på-egen-hand-paket som innehåller:

  Direktflyg Stockholm Arlanda - Tel Aviv,  flygtransfer till hotellet, engelsktalande guide första dagen, del i dubbelrum på mellanklasshotell i 6 nätter med frukost.

  Pris: 3995 kr

  Enkelrumstillägg: 995 kr                                                                                                       

   

 • Besök oss i Israels monter på TUR-mässan i Göteborg!

  2014-03-21

  Den 20-23 mars finns vi på TURmässan i Göteborg. Hoppas du hälsar på oss i monter B01:20! En överraskning som skiner utlovas dig också!

   

  Vi ses!