Hållandsgården, Jämtland – en höstresa 12 – 18/9 2021

Hållandsgården, Jämtland – en höstresa 12 – 18/9 2021

Vad är vackrare än fjället som brinner i höstens färger? På denna härliga resa reser vi genom ett höstlikt Sverige. På Hållandsgården tillbringar vi tid i en underbart vacker natur. På våra utflykter tar Hållandsgårdens guide oss med till sina favoritplatser. Som vanligt ingår det mesta i resans pris. VÄLKOMMEN med!

12/9 Vi startar från Malmö och åker norrut längs E4-an. Tillfälle till påstigning längs vägen. Första natten blir i Borlängetrakten.

13/9 Vi åker genom vackra trakter och passerar orter som Leksand, Rättvik, Mora och Sveg. I kvällningen anländer vi till Hållandsgården i Järpen.

14/9 Under sakkunnig ledning vandrar vi ner till Ristafallet som ligger nära Hållandsgården. Här har många pilgrimer vandrat på sin väg mot Nidaros. Vi gör sedan en halvdagsutflykt i omgivningen och vi hinner också med en andakt i Hållandsgårdens pilgrimskapell.

15-16/9 Vi gör heldagsutflykter, i den härliga fjällvärlden, som anpassas efter bl a vädret. På kvällarna blir det samvaro runt kvällsfikat.

17/9 Vi packar väskan men stannar snart till vid Frösö kyrka och gör en visit vid Peterson Bergers Sommarhagen. Dagens mål är Uppsala.

18/9 Idag återstår hemresan.

Pris: 9 950:-  Enkelrumstillägg: 1 490:-

Allt detta ingår: Bussresa, logi i dubbelrum med frukost, 6 middagar och 3 luncher, kvällsfika på Hållandsgården, utflykter enligt program, reseledare, lokal guide, resemoms.

Reseledare är Carl Magnus Adrian

OBS! Anmälningsavgiften betalas först 31 maj, fri avbokning fram till dess.