Info Israel 2022

Resor till Israel 2022

Vi håller på att planera för resor till Israel 2022. De kommer på vår hemsida allteftersom de blir klara. Vi har redan kommit ganska långt med en klassisk Israel-resa till de viktigaste heliga platserna i slutet av februari. I mars kommer vi att ha en vandring då man får uppleva landet på ett nära sätt. Vi vandrar i de trakter där Jesus en gång vandrade. I slutet av mars kommer vi att ha en resa "Golden Age" där vi väljer besöksmål och hotell för att det ska passa även den som behöver ett lugnare tempo.

Covid-19 är fortfarande en osäkerhetsfaktor. Israel har god koll på läget och inför, när det behövs, restriktioner för att göra resandet så tryggt och säkert som möjligt. Utgångsläget är att alla resenärer ska vara fullvaccinerade. Sedan kan det tillkomma krav på PCR-test i samband med resan, ibland flera stycken. Det blir i så fall en tillkommande kostnad som vi inte kan råda över eller räkna in i priset för resan. Sannolikheten att testerna skulle visa positivt är liten. Det fordrar ju både att vaccinet inte ger fullt skydd och att man faktiskt råkar komma i närheten av någon som bär på smittan. Det kan vara bra att se över sitt försäkringsskydd ändå, bara för säkerhets skull.

Vi har sällan stora grupper på våra resor. 25-30 personer brukar vara lagom för att man ska få en god upplevelse av landet. Det ger oss också möjlighet att resa tryggare än om grupperna hade uppgått till närmare 50 personer.

Välkommen att hålla utkik på vår hemsida efter resor till Israel.

Klassisk resa till Israel 20-27 februari 2022

Vandringsresa tilll Israel i mars 2022

Israel Golden Age 29 mars - 5 april 2022