Info Israel 2022

Resor till Israel 2022

Välkommen att hålla utkik på vår hemsida efter resor till Israel.

Rundresa i det heliga landet, 11-21 sept, en resa från Skellefteå, men öppen även för "sörlänningar"

Det heliga landet 19-26 okt 2022, med Johan Lamberth

Klassisk rundresa 21-28 oktober med Anders Sjöberg och Irén Kärrbrant

Vandra på helig mark, en fördjupningsresa, 5-13 november, resa med Bibelsällskapet,

I Jesu fotspår, Rundresa i det heliga landet, 16-23 november, resa med Bibelsällskapet

Vandringsresa till Israel 22-29 november med Anders Sjöberg och Irén Kärrbrant

Resorna blir bokningsbara allteftersom de bli klara.

Första rundresan till Israel på länge är nu genomförd. En grupp åkte under februari månad på vår klassiska Israel-resa och tillsammans med Anders och Irén besöktes de viktigaste heliga platserna. I början av mars arrangerades nästa resa med fokus på vandring och vi vandrade i de trakter där Jesus en gång vandrade. I slutet av mars hade vi en resa "Golden Age" där besöksmål och hotell valdes för att det ska passa även den som behöver ett lugnare tempo.

Vi har fått väldigt bra återkoppling från våra gäster på plats, mycket glädje över att ha genomfört resan. Vi har delat med oss av flera bilder från resan på vår Facebook – se mer här.

Israel har öppet för turister och har god koll på läget och inför, när det behövs, restriktioner för att göra resandet så tryggt och säkert som möjligt. Rekommendationerna är att alla resenärer ska vara fullvaccinerade. Sedan kan det tillkomma krav på PCR-test i samband med resan, ibland flera stycken. Det blir i så fall en tillkommande kostnad som vi inte kan råda över eller räkna in i priset för resan. Sannolikheten att testerna skulle visa positivt är liten. Det fordrar ju både att vaccinet inte ger fullt skydd och att man faktiskt råkar komma i närheten av någon som bär på smittan. Det kan vara bra att se över sitt försäkringsskydd ändå, bara för säkerhets skull.