Passionsspelen Oberammergau 2020 med Passau och Schweiz

PASSIONSSPELEN 2020 är uppskjutna till 2022. 
Vi inväntar besked angående rutiner kring återbetalning från Passionsspelkommittén i Oberammergau. De har stängt kontoret någon vecka in i april. Därefter återkommer vi med besked om hur vi administrerar återbetalningarna. 

Det kommer troligen att finnas två alternativ. Det första är en återbetalning av inbetalda avgifter samt en förhandsanmälan till Passionsspelen 2022. Vi hoppas att de flesta vill följa med oss till Oberammergau då istället. Det kommer dock att dröja ett tag innan vi har exakta datum för avgångar och resornas upplägg klart. Därför ger vi möjlighet till en icke bindande förhandsanmälan. 
Det andra alternativet gäller de som i nuläget inte räknar med att följa med 2022. Då blir det enbart en återbetalninga av inbetalda avgifter. 

Enligt den info vi har kommer Oberammergau att ta ut en mindre avbokningsavgift vilket vi tyvärr också måste göra för att inte ytterligare öka våra kostnader i den här oväntade situationen. Vi hoppas på allas förståelse för detta. 

Vi återkommer med mer information så snart som möjligt till alla som har bokat någon av våra resor till Oberammergau 2020. 

Med vänliga hälsningar
Exodus Resor

 

PASSIONSSPELEN I OBERAMMERGAU - Med Passau och Schweiz

På dessa avgångarna får du uppleva märkliga färgfenomen där floderna Donau, Inn och Ilz flyter samman, du ser Domen med världens största domorgel och åker på en fantastiskt vacker tågresa i Schweiz.

Dag 1  Vi lämnar Skåne och plockar, på tidig förmiddag, upp eventuella flygresenärer på Kastrup. Resan går genom Danmark och med färja från Gedser till Rostock. Vårt hotell finner vi strax norr om Leipzig. Ca 62 mil

Dag 2  Vi fortsätter söderut och på eftermiddagen kommer vi till Passau där en lokal guide visar oss den gamla delen av staden. Vi bor och intar vår middag på Hotel Atrium. Ca 45 mil

Dag 3  Efter frukost och utcheckning blir det en båttur på ”Dreiflüsseeck”. Till vår förvåning ser vi att vattnet har olika färg. Donaus är blått(grått), Inns grönt och Ilz vatten är svart. Efter denna upplevelse åker vi till Dornbirn i Österrike. Vi bor centralt och bra på Hotel Martinspark. Ca 38 mil

Dag 4  Vår lokala guide möter oss och vi åker in i majestätiska Schweiz. I Tiefenkastel stiger vi på Berninaexpressen och vi åker genom den vackra fjällvärlden och imponeras av schweizarnas sätt att bygga järnväg. På grannstationen till St Moritz stiger vi av. Efter lunchuppehåll åker vi tillbaks via Pfunds, alltså där Schweiz, Italien och Österrike möts. Ca 30 mil

Dag 5  Nu åker vi, utan dröjsmål, till Oberammergau. Vi kommer fram, checkar in och får fri tid fram tills spelen börjar kl 14.30 (på hösten kl 13.30). Vi bor på Hotel Wolf som har det absolut bästa läget bara några meter från Passionsspelshuset (passionsspelsadministrationen reserverar sig för ändringar). Ca 15 mil

Dag 6  Med, förmodligen, djupa intryck lämnar vi passionsspelorten Oberammergau för denna gången. Vi färdas ganska rakt norrut och sista natten blir på Hotel Gude i Kassel. Ca 55 mil

Dag 7  Hemresedag. Vi passerar Hannover och Hamburg och snart är vi tillbaks på Kastrup och sedan Skåne. Ca 69 mil

Pris: 14 290:-                Enkelrumstillägg: 1 995:-   tillgången på enkelrum i Oberammergau är begränsad

Allt detta ingår: Bussresa, logi i dubbelrum på goda mellanklasshotell med frukost och middag, i Oberammergau mellanklasshotell på bästa läge, 1:a klass biljetter till Passionsspelet, entréer och utflykter enligt program, div lokala guider, svensk reseledare/kaplan, resemoms.

Preliminära avresetider är: Lund 8.30, Malmö 9.00, Kastrup 10.00. I Lund och Malmö stannar vi i närheten av järnvägstationen och på Kastrup vid terminal 3 vilket underlättar för den som vill ansluta till resan via tåg eller flyg.

Den 28 sept utgår bussen från Göteborg med möjlighet till påstigning utmed E6 söderut.

Reseledare på resorna 18/5, 1/6, 3/8 och 28/9 är Kh Carl Magnus Adrian
Reseledare på resan 17/8 är Kh Owe Johansson

Infoblad att ladda ner

Se även Oberammergau med Tyrolen, Oberammergau med Rhen-Mosel och Oberammergau med Krakow och Tatrabergen

Pris från:
195:-
Dagar:1
Lite viktig information:

Datum ovan är ett ”hitte-på-datum” eftersom bokningsprogrammet måste ha något där.

Vi har börjat planera resorna 2022 men program och datum är inte fastställda ännu. Vi återkommer så snart som möjligt.

- kontrollera att namn- och adressuppgifter är korrekta
- fyll i bankens namn, clearingnummer och bankkonto i rutan ”Återbetalning Bankkontonummer”
Clearingnr: Swedbank och Sparbankerna som börjar med 8 består av fem siffror 8###-#, övriga clearingnummer är fyra siffror. Kolla att kontonumret blir korrekt. Obs att det är bankkontot, inte numret på ev betalkort, som ska anges.

Tack för hjälpen.
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/5Återbetalning samt intresseanmälan 2022Mer än 8195:-Boka
1/5Enbart återbetalning Mer än 8195:-Boka