Passionsspelen i Oberammergau 2020 med Schweiz

På denna passionsspelsresa flyger vi till Zürich och tillbringar ett par nätter i västra Österrike där vi gör utflykter till intressanta resmål i majestätiska Schweiz. I Oberammergau bor vi extra bekvämt på 4-stjärnigt hotell och på resan tas vi om hand av reseledaren, kaplanen och prästen Bo Brander.

6/6  Vi flyger från Arlanda och från Köpenhamn till Zürich. Vår buss möter på flygplatsen och kör oss de 12 milen till Dornbirn i västra Österrike. Här bor vi bra på Hotel Martinspark. Middag på hotellet.

7/6  Vår lokala guide möter oss och vi åker in i majestätiska Schweiz. I Tiefenkastel stiger vi på Berninaexpressen och vi åker genom den vackra fjällvärlden och imponeras av schweizarnas sätt att bygga järnväg. På grannstationen till St Moritz stiger vi av. Efter lunchuppehåll åker vi tillbaks via Pfunds, alltså där Schweiz, Italien och Österrike möts. Det blir en dag med underbara vyer. Ca 30 mil

8/6  Vi checkar ut från hotellet och nu åker vi till St Gallen, som ligger i Schweiz, för att besöka det vackra och berömda stiftsbiblioteket med unika boksamlingar och som är med på världsarvslistan. Därefter till Appenzell, en pittoresk och trevlig ort där kvinnorna först på 1990-talet fick rösträtt och där viktiga beslut tas på torget medelst handuppräckning, s k direktdemokrati. Vi fortsätter nu till Oberammergau. Vi checkar in på fina Hotel Johannesbad i Bad Kohlgrub (passionsspelsadministrationen reserverar sig för ändringar). Ca 25 mil

9/6  Efter frukost åker vi in till själva byn Oberammergau. Vi får fri tid i den härliga miljön fram tills spelen börjar kl 14.30. Efter halva föreställning blir det en lång middagspaus och sedan fortsätter spelen på kvällen.

10/6  Med, förmodligen, djupa intryck lämnar vi passionsspelorten Oberammergau för denna gången. Vi åker norrut till München och vårt flyg till Sverige.

Pris: 16 990:-               Enkelrumstillägg: 1 090:-   tillgången på enkelrum i Oberammergau är begränsad

Allt detta ingår: Flyg, bussresa, logi i dubbelrum på goda hotell med frukost och middag, 1:a klass biljetter till Passionsspelet, entréer och utflykter enligt program, div lokala guider, svensk reseledare/kaplan, resemoms.

Reseledare är Bo Brander

Pris från:
16 990:-
Dagar:5
Flyg, bussresa, logi i dubbelrum på goda hotell med frukost och middag, 1:a klass biljetter till Passionsspelet, entréer och utflykter enligt program, div lokala guider, svensk reseledare/kaplan, resemoms.
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
6/6Flyg från ArlandaPassionsspelen i Oberammergau med SchweizFullbokad, väntelista16 990:-Boka på väntelista
6/6Flyg från KöpenhamnPassionsspelen i Oberammergau med SchweizFullbokad, väntelista16 990:-Boka på väntelista