Passionsspelen i Oberammergau 2020 med Schweiz

PASSIONSSPELEN 2020 är uppskjutna till 2022.
Vi inväntar besked angående rutiner kring återbetalning från Passionsspelkommittén i Oberammergau. De har stängt kontoret någon vecka in i april. Därefter återkommer vi med besked om hur vi administrerar återbetalningarna.

Det kommer troligen att finnas två alternativ. Det första är en återbetalning av inbetalda avgifter samt en förhandsanmälan till Passionsspelen 2022. Vi hoppas att de flesta vill följa med oss till Oberammergau då istället. Det kommer dock att dröja ett tag innan vi har exakta datum för avgångar och resornas upplägg klart. Därför ger vi möjlighet till en icke bindande förhandsanmälan. 
Det andra alternativet gäller de som i nuläget inte räknar med att följa med 2022. Då blir det enbart en återbetalninga av inbetalda avgifter.

Enligt den info vi har kommer Oberammergau att ta ut en mindre avbokningsavgift vilket vi tyvärr också måste göra för att inte ytterligare öka våra kostnader i den här oväntade situationen. Vi hoppas på allas förståelse för detta. 

Vi återkommer med mer information så snart som möjligt till alla som har bokat någon av våra resor till Oberammergau 2020. 

Med vänliga hälsningar
Exodus Resor

 

På denna passionsspelsresa flyger vi till Zürich och tillbringar ett par nätter i västra Österrike där vi gör utflykter till intressanta resmål i majestätiska Schweiz. I Oberammergau bor vi extra bekvämt på 4-stjärnigt hotell och på resan tas vi om hand av reseledaren, kaplanen och prästen Bo Brander.

6/6  Vi flyger från Arlanda och från Köpenhamn till Zürich. Vår buss möter på flygplatsen och kör oss de 12 milen till Dornbirn i västra Österrike. Här bor vi bra på Hotel Martinspark. Middag på hotellet.

7/6  Vår lokala guide möter oss och vi åker in i majestätiska Schweiz. I Tiefenkastel stiger vi på Berninaexpressen och vi åker genom den vackra fjällvärlden och imponeras av schweizarnas sätt att bygga järnväg. På grannstationen till St Moritz stiger vi av. Efter lunchuppehåll åker vi tillbaks via Pfunds, alltså där Schweiz, Italien och Österrike möts. Det blir en dag med underbara vyer. Ca 30 mil

8/6  Vi checkar ut från hotellet och nu åker vi till St Gallen, som ligger i Schweiz, för att besöka det vackra och berömda stiftsbiblioteket med unika boksamlingar och som är med på världsarvslistan. Därefter till Appenzell, en pittoresk och trevlig ort där kvinnorna först på 1990-talet fick rösträtt och där viktiga beslut tas på torget medelst handuppräckning, s k direktdemokrati. Vi fortsätter nu till Oberammergau. Vi checkar in på fina Hotel Johannesbad i Bad Kohlgrub (passionsspelsadministrationen reserverar sig för ändringar). Ca 25 mil

9/6  Efter frukost åker vi in till själva byn Oberammergau. Vi får fri tid i den härliga miljön fram tills spelen börjar kl 14.30. Efter halva föreställning blir det en lång middagspaus och sedan fortsätter spelen på kvällen.

10/6  Med, förmodligen, djupa intryck lämnar vi passionsspelorten Oberammergau för denna gången. Vi åker norrut till München och vårt flyg till Sverige.

Pris: 16 990:-               Enkelrumstillägg: 1 090:-   tillgången på enkelrum i Oberammergau är begränsad

Allt detta ingår: Flyg, bussresa, logi i dubbelrum på goda hotell med frukost och middag, 1:a klass biljetter till Passionsspelet, entréer och utflykter enligt program, div lokala guider, svensk reseledare/kaplan, resemoms.

Reseledare är Bo Brander

Pris från:
195:-
Dagar:1
Lite viktig information:

Datum ovan är ett ”hitte-på-datum” eftersom bokningsprogrammet måste ha något där.

Vi har börjat planera resorna 2022 men program och datum är inte fastställda ännu. Vi återkommer så snart som möjligt.

- kontrollera att namn- och adressuppgifter är korrekta
- fyll i bankens namn, clearingnummer och bankkonto i rutan ”Återbetalning Bankkontonummer”
Clearingnr: Swedbank och Sparbankerna som börjar med 8 består av fem siffror 8###-#, övriga clearingnummer är fyra siffror. Kolla att kontonumret blir korrekt. Obs att det är bankkontot, inte numret på ev betalkort, som ska anges.

Tack för hjälpen.
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
1/5Återbetalning samt intresseanmälan 2022Mer än 8195:-Boka
1/5Enbart återbetalningMer än 8195:-Boka