Skidresa St Anton 20-28 febr

Boka nu - Fri avbokning till 14 november

Till västra Österrikes mäktiga alplandskap går säsongens skidresa. Sol, snö och gemenskap. Vilken semesterkombination! Vi bor en bit från St Anton men den snabba motorvägen tar oss till Arlbergområdet de flesta dagarna. Vi köper ett kombinerat liftkort som gäller i hela området. Här finns alltså möjligheter, för nybörjaren och för den krävande skidåkaren. Vårt bekväma 4**** hotell Weisses Kreuz ligger i Feldkirch. Vår ledare, Berth Löndahl, har morgonsamlingar i bussen och några kvällssamlingar för dem som önskar.

Lördag 20/2 Efter påstigning, enligt tidtabell, åker vi via färjan Rödby – Putt-garden och rakt söderut genom Tyskland. Vi gör paus på kvällen med tillfälle för måltid, tandborstning etc. Sedan rullar bussen målmedvetet genom natten.

Söndag 21/2 Vi anländer till vårt hotell söndag morgon. Här serveras stor frukostbuffé och därefter är det dags. Vi fixar skidor till dem som vill hyra, köper våra liftkort och sedan kan vi njuta av de härliga backarna. Denna första dag åker vi på Sonnenkopf, ett mindre men bra område. Riklig och god 4-rätters middag serveras varje kväll.

Måndag till fredag 22-26/2 På dagarna är det förstås skidåkning. På kvällarna har vi några olika programpunkter. Hotellets bastu ingår i priset.

Lördag 27/2 - söndag 28/2 Lördagens skidåkning blir på Sonnenkopf och avslutas en aning tidigare för att förbereda hemresan. Middag serveras före avresa. Vi använder natten till att åka genom Tyskland och söndag middag/eftermiddag är vi tillbaka i Skåne.

Rabatt när 3 pers bor i samma rum:  300:-/person

Barnrabatt:
Gäller när ett barn bor i samma rum som två vuxna.
Till 3,99 år: Rabatt 5 330:-.
Till 7,99 år: Rabatt 2 990:-
Till 11,99 år: Rabatt 1 990:-
Meddela barnets ålder i en kommentar vid bokning så justerar vi priset manuellt.

OBS! Anmälningsavgift erläggs senast 15/11 vid tidig anmälan, även om bokningsbekräftelsen säger något annat.  Fri avbokning fram till 14 /11

Reseledare och kaplan är Berth Löndahl, präst från Malmö.

Arlberg
Arlberg är känt för sina skidorter och ett av Österrikes bästa skidområde. Vi kommer att åka två dagar på Sonnenkopf. Övriga dagar i St Antonområdet eller Lech. Det finns alltså väldigt många liftar och möjligheter till fantastiskt härlig skidåkning.

Status:
Fullt