Skidresa till St Anton 16-24 febr

Till västra Österrikes mäktiga alplandskap går säsongens skidresa. Sol, snö och gemenskap. Vilken semesterkombination! Vi bor en bit från St Anton men den snabba motorvägen tar oss till Arlbergområdet de flesta dagarna. Vi köper ett kombinerat liftkort som gäller i hela området. Här finns alltså möjligheter, för nybörjaren och för den krävande skidåkaren. Vårt bekväma 4**** hotell Weisses Kreuz ligger i Feldkirch. Vår ledare, kh Berth Löndahl, har morgonsamlingar i bussen och några kvällssamlingar för dem som önskar.
Arlberg är känt för sina skidorter och ett av Österrikes bästa skidområde. Vi kommer att åka två dagar på Sonnenkopf. Övriga dagar i St Antonområdet eller Lech. Det finns alltså väldigt många liftar och möjligheter till fantastiskt härlig skidåkning.

Lördag 16/2 Efter påstigning, enligt tidtabell, åker vi via färjan Rödby – Putt-garden och rakt söderut genom Tyskland. Vi gör paus på kvällen med tillfälle för måltid, tandborstning etc. Sedan rullar bussen målmedvetet genom natten.

Söndag 17/2 Vi anländer till vårt hotell söndag morgon. Här serveras stor frukostbuffé och därefter är det dags. Vi fixar skidor till dem som vill hyra, köper våra liftkort och sedan kan vi njuta av de härliga backarna. Denna första dag åker vi på Sonnenkopf, ett mindre men bra område. Riklig och god 4-rätters middag serveras varje kväll.

Måndag till fredag 18-22/2 På dagarna är det förstås skidåkning. På kvällarna har vi några olika programpunkter. Hotellets bastu ingår i priset.

Lördag 23/2 - söndag 24/2 Lördagens skidåkning blir på Sonnenkopf och avslutas en aning tidigare för att förbereda hemresan. Middag serveras före avresa. Vi använder natten till att åka genom Tyskland och söndag middag/eftermiddag är vi tillbaka i Skåne.

Pris:    7 985:-    Enkelrumstillägg:   1 685:-

Allt detta ingår:   
Bussresa, logi i dubbelrum med frukost och middagar plus frukost vid ankomsten och middag före hemresa, transfer till/från skidbacken, reseledare & kaplan, resemoms.

Barnrabatt:    
Gäller när ett barn bor i samma rum som två vuxna.
Till 3,99 år: Rabatt 5 330:-.
Till 7,99 år: Rabatt 2 990:-
Till 11,99 år: Rabatt 1 990:-
Rabatt för vuxna boende i 3-bäddsrum:  300:-/person
Reseledare och kaplan är Berth Löndahl, präst från Malmö.

Tidtabell avresedagen lördag 16/2 2018
Kl 11.25 Järnvägsstation västra sidan, Hässleholm
Kl 12.00 Busstation/Netto, Örkelljunga
Kl 12.20 Check Point, Åstorp
Kl 13.20 Godsmagasinet, Lund
Kl 14.00 Malmö

 

Status:
Fullt