Hållandsgården, Jämtland 11-16 sept

En Coronaanpassad resa

Vad är vackrare än fjället som brinner i hösten färger? På denna härliga resa lägger vi stor vikt vid att på ett bra sätt förhålla oss till Coronaviruset. Vi åker i stor buss men begränsar antal deltagare till 25-30. På Hållandsgården är det färre platser i matsalen vilket ger avstånd till varandra. Vi tillbringar tid utomhus i vacker natur. Självklart måste du vara utan förkylningssymptom när du reser och självklart måste du hjälpa till att hålla avstånd t ex vid på- och avstigning. VÄLKOMMEN med!
Fri avbokning fram till 20 augusti.

11/9 Vi startar från Malmö och åker norrut längs E4-an. Tillfälle till påstigning längs vägen. Första natten blir i Borlängetrakten.

12/9 Vi åker genom vackra trakter och orter som Leksand, Rättvik, Mora och Sveg. I kvällningen anländer vi till Hållandsgården i Järpen.

13/9 Under sakkunnig ledning vandrar vi ner till Ristafallet som ligger nära Hållandsgården. Vi gör en halvdagsutflykt i omgivningen och vi hinner också med en andakt i Hållandsgårdens pilgrimskapell.

14/9 Heldagsutflykt i fjällvärlden som anpassas efter bl a vädret.

15/9 Vi packar väskan men stannar snart till vid Frösö kyrka och gör en visit vid Peterson Bergers Sommarhagen. Dagens mål är Uppsala.

16/9 Idag återstår hemresan.

Pris: 8.195:-      Enkelrumstillägg: 1.390:-

Allt detta ingår: Bussresa, logi i dubbelrum med frukost, 5 middagar och 2 luncher, utflykter enligt program, reseledare, lokal guide, resemoms.
Reseledare är Lars Micael Adrian

Pris från:
8 195:-
Dagar:6
Bussresa
Logi i dubbelrum
5 frukost, 2 luncher och 5 middagar
Utflykter enligt program
Reseledare
Lokal guide
Resemoms
Boka resa

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
11/9BussHållandsgården, Jämtland 11-16 septMer än 88 195:-Boka