Begreppet "Det heliga landet" omfattar både Israel, Jordanien och Palestina. Otaliga är de pilgrimer och turister som genom århundradena vandrat runt i fotspåren av Abraham, David, Salomo, profeter, lärjungarna och så förstås Jesus, huvudpersonen. Hit kan man göra en djupare pilgrimsresa eller en mer turistisk rundresa på historiska platser och vila ut på härliga stränder vid Medelhavet, Döda Havet eller Röda Havet. Vi har oftast någon aktuell resa för den enskilde och för den stora eller lilla gruppen erbjuder vi gärna ett skräddarsytt paket. Välkomna!


Det heliga landet - en studieresa 27 jan - 2 feb  
Under några dagar skall vi se det bästa av Israel och bekanta oss med så många av de bibliska platserna som möjligt. Läs mer ...  

Det heliga landet med Fr. Klaus Dietz 24 februari - 3 mars
Reseledare är Fr. Klaus Dietz
Läs mer ...

Det heliga landet med Lars Hjort 7-15 mars
Reseledare är Lars Hjort
Läs mer ...

Det heliga landet med Borgs församling 10-17 mars  
Reseledare är Johan Lamberth
Läs mer ...
 

Vandringsresa i Det heliga landet 12-19 april  
Denna pilgrimsresa består av två delar:  Först Jesu väg genom Galiléen. Från Genesarets sjö går vägen genom Jordandalen och sedan genom Judéens öken upp till Jerusalem.
Läs mer ...
 

 

 


En vårresa till Det heliga landet

17-24 april

 

Reseledaren är Owe Johansson.
Läs mer ...
 

 


Det heliga landet med Bo Brander 13-20 september
Vi gör en rundresa i det förlovade landet. Vi tar del av judarnas historia och vandrar i Jesu fotspår. Vi besöker de heliga platserna för att uppleva och få en djupare förståelse av det som hände i historien.
Läs mer ...

 

Snabbsökning

Broschyr

Ladda hem PDF

exodus resebroschyr... (PDF) »

Beställ broschyr

Beställ
Hem