Spanien är svenskarnas överlägset populäraste resmål. Nästan en miljon svenskar besöker Spanien varje år. Vår främsta destination är Santiago de Compostela i nordvästra hörnet av Spanien som är en av Europas viktigaste vallfartsorter. Till denna ort har miljoner pilgrimer sökt sig sedan 800-talet bl a vår egen heliga Birgitta för att besöka aposteln Jakobs grav. Många vandrar den kända pilgrimsleden El Camino som totalt är cirka 80 mil. Många pilgrimer vittnar om hur deras vandring till Santiago de Compostela har förändrat deras liv. Både själva pilgrimsleden och orten Santiago de Compostela finns upptagna på Unescos lista över världsarv. Men det kristna Spanien erbjuder också andra platser av intresse för pilgrimen, bl a de platser som är förknippade med Spaniens stora helgon t ex Dominikus som grundade av dominikanorden, den kristna mystikens stora namn som Teresa av Ávila och Johannes av Korset, jesuiterna Ignatius av Loyola och Fransiscus Xavier. Bienvenido a España!
 


Vi på Exodus Resor arrangerar pilgrimsvandringar för olika grupper i både Sverige och Europa samt  Armenien & Georgien. Den mest populära vandringsdestinationen är Santiago de Compostela. Vill du vandra längs Caminon på egen hand har vi speciella vandringspaket. Vi har delat upp den 80 mil långa sträckan i fyra delar. De har lite olika längd, första sträckan är t.ex lite kortare vilket kan vara strategiskt för den som tänkt vandra alla etapperna. Vi har också en kortare variant av etapp 4 för den som vill nå målet i Santiago och få diplomet. Du har alltså stora valmöjligheter – välj det som passar dig.

Vi har tre olika hotellalternativ, alla har dusch och toalett på rummen. Ibland är prisskillnaden inte så stor eftersom hotellutbudet är begränsat och samma hotell kan användas på olika alternativ.

Ladda ner vår broschyr 2016 här

Är ni en större eller mindre grupp ger vi er gärna en anpassad offert.
Vill du cykla eller rida längs Caminon? Hör av dig så ordnar vi det.

VÄLKOMMEN att boka!
Buen Camino!


Pilgrimsvandring med grupp 25 april - 2 maj
Den mest populära vandringsdestinationen är Santiago de Compostela. Vi vandra med en liten grupp från Sarria (ca 11 mil). Reseledaren är Anders Sjöberg.  Läs mer ...

Snabbsökning

Broschyr

Ladda hem PDF

exodus resebroschyr... (PDF) »

Beställ broschyr

Beställ
Hem