Alla vi människor är, under vårt jordeliv, djupast sett, pilgrimer på väg mot evigheten! Våra pilgrimsresor tar dig till heliga platser där du förhoppningsvis hinner ifatt livet. Platser där stillhet och frid råder och där betydelsefulla medvandrare varit före dig. Eller platser fulla av liv och mening, där de så kallade historiska vingslagen formligen griper tag i dig.
Vi vill ge dig en annorlunda resa som varar! Med innehåll och kristen gemenskap, hög kvalitet och personlig service - upplevelser att minnas och leva av länge.
Nästan alla våra resor leds av en duktig präst i Svenska kyrkan, pastor i frikyrkan eller en katolsk präst.
Vi arrangerar resor för både enskilda pilgrimer och för grupper. Är ni en församling med eller utan präst, förening, studiecirkel eller annan grupp? Tveka inte att ta kontakt med oss för offert, vi utformar resan enligt era önskemål. Er belåtenhet är vår belöning!

I S:t Patricks fotspår - Irland 10-15 juni
På den här pilgrimsresan besöker vi de viktigaste geografiska platserna för S:t Patricks arbete och den keltiska kyrkans expansion och tillväxt.
Reseledare Per-Eive Berndtsson. Läs mer...

Provence 15-21 september
Ett område fyllt av vacker natur, god mat, lyxiga badorter vid franska rivieran, intressant historia, kyrkor, kloster och pilgrimsmål. Ännu en gång har du chansen att uppleva detta härliga område.
Läs mer ...

Armenien och Georgien med tidning PILGRIM 23 sept -3 okt
Tidskriften Pilgrim arrangerar en ny pilgrimsresa till Armenien & Georgien. Vi besöker några av världens äldsta kyrkor och kloster. Vår kaplan Jan Erixon leder andakter och samlingar under resan. Läs mer ...

I S:t Ignatius fotspår 24-30 oktober
På den här resan får vi bekanta oss med flera av de platser som var viktiga för Ignatius av Loyola och som formade honom och hans undervisning. Vi får också några stilla dagar i Loyola. Läs mer ...

 

Snabbsökning

Paketresa

Broschyr

Ladda hem PDF

exodus resebroschyr... (PDF) »

Beställ broschyr

Beställ
Hem