Skip to main content

Vägen till Santiago de Compostela

Santiago de Compostela, huvudstaden i regionen Galicien i nordvästra Spanien, är en av Europas viktigaste vallfartsorter. Man menar att aposteln Jakobs grav finns här. Graven upptäcktes år 813 och sedan dess har pilgrimer strömmat till från olika håll. Till Santiago vandrade också heliga Birgitta med sin make på medeltiden. Idag är det många som vandrar längre eller kortare sträckor på vägen mot Santiago.

Vi kan erbjuda färdiga paket för vandringar utmed Camino de Santiago. Man kan välja att gå hela sträckan, eller delar av den. Läs mer om våra olika vandringsalternativ. De flesta som vandrar gör det som enskilda, men vi kan också ordna arrangemang för olika stora grupper. 

Om ni är en större grupp som vill ta er till Santiago, men av olika orsaker kanske inte har kraft eller ork att gå hela sträckan, så kan vi också ordna bussresor utmed Camino de Santiago. Då blir det möjlighet att vandra ett par timmar om dagen för den som vill. Man kan också välja att stanna kvar i bussen. Det tar ca en vecka med buss och vandring från Pamplona till Santiago.

 

 

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå