Skip to main content

Exodus Resor

Exodus Resor ”genom yttre och inre landskap”

Vi önskar att en resa ska ge mer än bara en upplevelse av ett annat land eller en annan kultur. Vi önskar att en resa inte bara ska handla om att besöka en ny plats eller lära känna en historisk miljö. En resa ska påverka livet och ge nya insikter där man kan förstå både sig själv och andra på ett djupare sätt. En resa ska tillföra något till livet som man kan ha nytta av i framtiden. Därför har vi inte bara resor i yttre landskap utan vill att resan även ska bli en resa i det inre landskapet. 

Våra resmål har ofta anknytning till ”den kristna världen” och vi har också oftast med en präst/kaplan på resan som reseledare eller för att leda andakter. Vi reser till platser som är välkända resmål för pilgrimer; Israel – det heliga landet, Rom, Assisi, Santiago de Compostela med mera. Vi har också resor som knyter an till kyrkans historia där vi besöker Armenien, det första landet som kristnades, Cypern där Paulus påbörjade sin första missionsresa eller de trakter i östra Tyskland där Luthers kämpande ledde fram till den reformatoriska upptäckten och den protestantiska reformationen. 

Våra resor är noggrant utformade och vi arbetar småskaligt och nära våra resenärer. Under åren har vi arbetat upp goda kontakter med hotell och besöksmål på många platser och kan därför skapa resor med en personlig prägel och rikt innehåll.  

Resorna lämpar sig både för enskilda och för grupper. Vi har resor som är öppna för vem som helst att anmäla sig till och vi hjälper församlingar och andra grupper att utforma en innehållsrik resa.

Exodus Resor grundades av Sven Gunnar Gunnarsson 1994 och sedan dess har vi producerat många uppskattade resor. Numera är vi en del av Tranås Resebyrå AB, ett företag som, sedan länge, är känt för sin stabilitet och styrka. Välkommen att kontakta oss. Vi tar hand om alla förfrågningar och vill vara en pålitlig och kunnig partner för resenärer som önskar resor med innehåll.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå