Skip to main content

Tyskland

Tyskland är ett av våra grannländer och ofta ett genomfartsland på väg till andra destinationer. Landet ligger nära oss och har många intressanta områden som är okända för många svenskar.

Vi har specialiserat oss på resor i Luthers fotspår, där vi förmodligen är Sveriges största arrangör. Lutherresorna är dels de resor som finns i vår katalog / på hemsidan och som är öppna för vem som helst att anmäla sig till. Därutöver ordnar vi många resor för församlingar och olika grupper till lutherorterna.

Det finns mycket mer att upptäcka i Tyskland. Områdena Erzgebirge, Sächsische Schweiz, Schwarzwald och Spreewald är alltid värda en resa.

Välkommen att upptäcka Tyskland med oss!

Fritextsökning
Luther och Bach, 22-26 aug

Luther och Bach, 22-26 aug

En resa till och tillsammans med Johann Sebastian Bach och Martin Luther – en teologisk musiker och en musikalisk teolog. De levde och verkade i samma del av Tyskland och kom med sina idéer att påverka kyrkans tänkande och dess musik på ett sätt som är tydligt för oss än idag. En kulturell resa med...

5 dagar från 9 690:- Läs mer
- Gemenskap och motstånd - Temaresa till Berlin / Dietrich Bonhoeffer

- Gemenskap och motstånd - Temaresa till Berlin / Dietrich Bonhoeffer, 3-7 okt

På denna resa kombinerar vi pilgrimsresa och storstadsresa. Dietrich Bonhoeffer (1906-1945) var teolog och församlingspräst som blev aktiv i motståndsrörelsen under andra världskriget. Han är känd bland annat för böckerna "Liv i gemenskap" och "Efterföljelse". För honom hängde teologin och samhällse...

5 dagar från 10 290:- Läs mer
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå