Tyskland

Tyskland är ett av våra grannländer och ofta ett genomfartsland på väg till andra destinationer. Landet ligger nära oss och har många intressanta områden som är okända för många svenskar.

Vi har specialiserat oss på resor i Luthers fotspår, där vi förmodligen är Sveriges största arrangör. Lutherresorna är dels de resor som finns i vår katalog / på hemsidan och som är öppna för vem som helst att anmäla sig till. Därutöver ordnar vi många resor för församlingar och olika grupper till lutherorterna.

Det finns mycket mer att upptäcka i Tyskland. Områdena Erzgebirge, Sächsische Schweiz, Schwarzwald och Spreewald är alltid värda en resa.

Välkommen att upptäcka Tyskland med oss!

Spreewald - julmarknad på gammalt vis 7-9/12

Spreewald är ett unikt område som formats av inlandsisen. Landskapet genomkorsas av kanaler och fortfarande når många sin bostad genom att åka båt dit. Man åker Kahn, en flatbottnad båt som stakas fram. Motorbåtar är för...Läs mer3 dagarfrån 4 295:-

Passionsspelen i Oberammergau 2020, intresseanmälan

Passionsspelen i Oberammergau 2020 Exodus Resor kommer att erbjuda ett flertal resor till de berömda och mycket populära Passionsspelen i Oberammergau 2020. Föreställningarna kommer att spelas från mitten av maj till bö...Läs mer