Skip to main content

Pilgrimsresor för kropp och själ

Alla vi människor är, under vårt jordeliv, djupast sett, pilgrimer på väg. Våra pilgrimsresor tar oss till heliga platser där vi förhoppningsvis hinner ifatt livet  och livet hinner ifatt oss. Vi åker ofta till platser där stillhet och frid råder och där betydelsefulla medvandrare varit före oss. Eller platser fulla av liv och mening, där de historiska vingslagen formligen griper tag i oss.

Vi vill ge dig en annorlunda resa som varar! Med innehåll och kristen gemenskap, hög kvalitet och personlig service - upplevelser att minnas och leva av länge.

Nästan alla våra resor leds av en duktig präst i Svenska kyrkan, pastor i frikyrkan eller en katolsk präst.

Vi arrangerar resor för både enskilda pilgrimer och för grupper. Är ni en församling med eller utan präst, förening, studiecirkel eller annan grupp? Tveka inte att ta kontakt med oss för offert, vi utformar resan enligt era önskemål. Er belåtenhet är vår belöning!

Fritextsökning
Assisi med klosterboende, 8 okt

Assisi med klosterboende, 8 okt

Den lilla staden Assisi, belägen uppe på kullen, präglas av Franciskus och hans historia. Franciskus föddes i slutet av 1100-talet och blev en oerhört viktig inspirationskälla till en förnyelse inom kyrkan på 1200-talet. Han dog 1226 i just Assisi. Idag präglas staden av Franciskusbasilikan och de m...

6 dagar från 11 190:- Läs mer
Rom - den eviga staden, 9-15 nov

Rom - den eviga staden, 9-15 nov

En mycket innehållsrik och gedigen pilgrimsresa till den eviga staden. Vi lägger fokus på att Rom är en stad som befunnit sig i kristenhetens historia ända sedan aposteln Petrus tid. Den stora Peterskyrkan är uppförd över den plats där det är mycket troligt att Petrus blev begravd. Vår guide, Solvei...

7 dagar från 19 160:- Läs mer
Resekalender
25/6Camino de Santiago, Tuí - Santiago på egen handfrån 6 850:-
9/8St Olavsleden och norska pärlorfrån 14 990:-
22/8Luther och Bach, en temaresa 22 augfrån 9 690:-
3/10Armenien med avresa från Köpenhamnfrån 18 850:-
3/10Armenien med avresa från Helsingforsfrån 18 850:-
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå