Taizé

Funderar ni på att åka till Taizé?

Vi hjälper er gärna med ett arrangemang i anslutning till bussresan. Det kan ge ett mervärde till ungdomar som följer med, och det kan locka fler att ansluta till er Taizé-resa.
Vill ni hellre flyga kan vi hjälpa till med flygbiljetterna.
Vi kan också ordna transfer från flygplatserna i närheten som Genève, Lyon m.fl. eller från stationerna för snabbtåget (TGV), oberoende om ni bokar resten av resan genom oss eller ej.

Förslag på platser att besöka på vägen till Taizé:

Berlin – med rundtur i Berlin, besök på koncentrationslägret Sachsenhausen, muséet vid Checkpoint Charlie eller något annat enligt era önskemål.

Wittenberg – det är 500 år sedan reformationen tog sin början. Ett besök i Wittenberg och trakterna däromkring kan ge tillfälle till fördjupad förståelse av den Lutherska kyrkans ursprung.

Amsterdam – där kan vi föreslå en kanaltur, tid för shopping i centrum och inte minst Anne Franks museum. Ett fantastiks museum om man vill arbeta med frågor kring människosyn och människovärde.

Paris – Staden fordrar ingen närmare presentation och möjligheterna är oändliga. Men ett besök på Montmartre med Sacré Coeur bör väl ingå, likaså en rundtur med lite utblick över Eiffeltornet. Shopping, mat och mycket mer.

Hör gärna av er med era önskemål, så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa till.

www.taize.fr