Skip to main content

Taizé

Funderar ni på att åka till Taizé?

Vi hjälper till att ordna er resa dit. Ni väljer själva om ni vill åka buss, tåg eller flyg. Tåget tar ca ett och ett halvt dygn och innebär ett flertal byten. Vi ordnar biljetter till både tåg och flyg och bokar bussar åt er. En transferbuss kan hämta er på flygplatsen eller tågstationen för att köra till Taizé. Om ni åker buss hela vägen kan vi hjälpa er med ett arrangemang i anslutning till bussresan. Det kan ge ett mervärde till ungdomar som följer med, och det kan locka fler att ansluta till er Taizé-resa.
Förslag på platser att besöka på vägen till Taizé:

Berlin – med rundtur i Berlin, besök på koncentrationslägret Sachsenhausen, muséet vid Checkpoint Charlie eller något annat enligt era önskemål.

Wittenberg – det är 500 år sedan reformationen tog sin början. Ett besök i Wittenberg och trakterna däromkring kan ge tillfälle till fördjupad förståelse av den Lutherska kyrkans ursprung.

Amsterdam – där kan vi föreslå en kanaltur, tid för shopping i centrum och inte minst Anne Franks museum. Ett fantastiskt museum om man vill arbeta med frågor kring människosyn och människovärde.

Paris – Staden fordrar ingen närmare presentation och möjligheterna är oändliga. Men ett besök på Montmartre med Sacré Coeur bör väl ingå, likaså en rundtur med lite utblick över Eiffeltornet. Shopping, mat och mycket mer.

Hör gärna av er med era önskemål, så ska vi göra vad vi kan för att hjälpa till.

www.taize.fr

Fritextsökning
Resekalender
25/6Camino de Santiago, Tuí - Santiago på egen handfrån 6 850:-
9/8St Olavsleden och norska pärlorfrån 14 990:-
22/8Luther och Bach, en temaresa 22 augfrån 9 690:-
3/10Armenien med avresa från Köpenhamnfrån 18 850:-
3/10Armenien med avresa från Helsingforsfrån 18 850:-
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå