Det heliga landet

Begreppet "Det heliga landet" omfattar flera länder och områden i mellanöstern. Israel, Jordanien och Palestina hör till de platser som finns med i den bibliska historien.

Genom århundradena har pilgrimer och turister vandrat runt i fotspåren av Abraham, David, Salomo, profeterna, lärjungarna och så förstås Jesus, huvudpersonen i den bibliska berättelsen.

Hit kan man göra en pilgrimsresa med mer tid att stanna till vid de heliga platserna för begrundan och eftertanke. Det går också att göra en mer turistisk rundresa där man även får vila ut på härliga stränder vid Medelhavet, Döda Havet eller Röda Havet.

Vi har oftast någon aktuell resa för den enskilde i vårt utbud. För den stora eller lilla gruppen erbjuder vi gärna ett skräddarsytt paket. Välkommen med!

Notera att för resor till Israel måste passet vara giltigt minst sex månader efter resans avslutning.
  

Vandringsresa i Israel 20 mar & 21 nov

Vandring i Israel med Anders & Irén - 20-27 marS & 21-28 nov 2023 Denna speciella pilgrimsresa består av två delar: Först Jesu väg genom Galiléen. Här vandrar vi genom trakter, där också Jesus från Nasaret befann sig –...Läs mer8 dagarfrån 22 490:-

Israel - rundresa i lägre tempo med Anders Sjöberg och Irén Kärrbrant

Israel - rundresa i lägre tempo med Anders Sjöberg och Irén Kärrbrant Vi har valt att göra en rundresa i Israel där det finns mer tid att smälta intrycken. Dessutom är hotell och besöksmål utvalda så att det är lätt att...Läs mer8 dagarfrån 23 990:-