Det heliga landet

Begreppet "Det heliga landet" omfattar flera länder och områden i mellanöstern. Israel, Jordanien och Palestina hör till de platser som finns med i den bibliska historien.

Genom århundradena har pilgrimer och turister vandrat runt i fotspåren av Abraham, David, Salomo, profeterna, lärjungarna och så förstås Jesus, huvudpersonen i den bibliska berättelsen.

Hit kan man göra en pilgrimsresa med mer tid att stanna till vid de heliga platserna för begrundan och eftertanke. Det går också att göra en mer turistisk rundresa där man även får vila ut på härliga stränder vid Medelhavet, Döda Havet eller Röda Havet.

Vi har oftast någon aktuell resa för den enskilde i vårt utbud. För den stora eller lilla gruppen erbjuder vi gärna ett skräddarsytt paket. Välkommen med!

Notera att för resor till Israel måste passet vara giltigt minst sex månader efter resans avslutning.
  

Israel - tillsammans med vänner från Skellefteå, 11-21 sept

Välkommen med på en intressant och lärorik resa tillsammans med vänner från Skellefte! Du behöver inte vara från Skellefteå för att följa med även om en stor del av gruppen kommer därifrån. Alla är välkomna. Med hjälp av...Läs mer

Vandringsresa i Israel 22 nov & 20 mar

Vandring i Israel med Anders & Irén - 22-29 nov 2022, 20-27 mar 2023 Denna speciella pilgrimsresa består av två delar: Först Jesu väg genom Galiléen. Här vandrar vi genom trakter, där också Jesus från Nasaret befann sig...Läs mer8 dagarfrån 18 490:-