Skip to main content

Församlingsresor

Församlingsresor är Exodus Resors samlade kunskap om resor för församlingar. Alltsedan 1990-talet har Exodus Resor anordnat resor för ”den kristna världen”. Vi har under åren samlat på oss en stor erfarenhet av resor just för församlingar och andra grupper med kyrklig anknytning. Våra resmål går ”genom yttre och inre landskap” och vi önskar alltid att man ska komma hem berikad på många sätt från en resa.

Denna erfarenhet vill vi gärna ställa till församlingarnas förfogande genom att utforma resor som passar för olika grupper. Oberoende om det är en konfirmandgrupp eller en studiegrupp för vuxna kan vi hjälpa till med arrangemanget. Om kören vill åka eller om det är arbetslaget som vill utforska något tillsammans så utformar vi gärna ett program tillsammans med er.

Vi har erfarenhet och kontakter på många resmål. Genom att vi har hållit på med resor för olika kristna grupper har vi arbetat upp ett kontaktnät och en erfarenhet som underlättar vid planeringen av resor för församlingen.

Under rubriken ”Församlingsresor” samlar vi vår kunskap för att utforma en resa just för er. Läs mer på vår sida www.forsamlingsresor.se

Fritextsökning
Resekalender
25/6Camino de Santiago, Tuí - Santiago på egen handfrån 6 850:-
9/8St Olavsleden och norska pärlorfrån 14 990:-
22/8Luther och Bach, en temaresa 22 augfrån 9 690:-
3/10Armenien med avresa från Köpenhamnfrån 18 850:-
3/10Armenien med avresa från Helsingforsfrån 18 850:-
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå