Skip to main content

Aktuellt om Israel

Den 7 oktober vaknade vi till nyheterna att Israel utsatts för en terrorattack som inte har sin motsvarighet på åtminstone 50 år. Nu pågår strider och terrorhandlingar med tusentals döda och skadade i både Israel och Palestina. Vi tänker på och känner för våra kontakter, samarbetspartners, vänner och bekanta som lever mitt i dessa hemskheter och önskar inget hellre än att freden ska komma tillbaka. 

Våra resor till Israel påverkas givetvis av detta. Vi följer utvecklingen kontinuerligt och står i förbindelse med våra samarbetspartners i landet. Här hemma har UD utfärdat en avrådan för "icke nödvändig resor till Israel".

Planering av kommande resor
Vi fortsätter att planera för framtida resor till Det heliga landet och kommer att presentera dem på vår hemsida allteftersom de blir klara. När UD häver avrådan vill vi vara redo att kunna återuppta resorna igen. 

Bokning av kommande resor
Resevillkoren säger att om man under pågående avrådan bokar en framtida resa får man inte tillbaka inbetalade belopp för den resan om den ställs in. Därför erbjuder vi bokning utan att betala anmälningsavgift på kommande resor fram tills situationen har stabiliserats. Det går alltså bra att boka de resor till Israel som finns på hemsidan. 

Vi önskar "Shalom" över hela regionen.

Fritextsökning
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå