Skip to main content

Aktuellt om Israel

Den 7 oktober vaknade vi till nyheterna att Israel utsatts för en terrorattack som inte har sin motsvarighet på åtminstone 50 år. Nu pågår strider och terrorhandlingar med tusentals döda och skadade i både Israel och Palestina. Vi tänker på och känner för våra kontakter, samarbetspartners, vänner och bekanta som lever mitt i dessa hemskheter och önskar inget hellre än att freden ska komma tillbaka. 

Våra resor till Israel påverkas givetvis av detta. Vi följer utvecklingen kontinuerligt och står i förbindelse med våra samarbetspartners i landet. Här hemma har UD utfärdat en avrådan för "icke nödvändig resor till Israel".

Resor som är bokade
När UD har en avrådan som gäller tills vidare innebär det i praktiken att man ser på avresor två veckor fram i tiden. För resor med avgång de närmaste 14 dagarna medför UD:s avrådan att resan blir inställd och full återbetalning av inbetalda avgifter (med undantag av ev premie till avbeställningsförsäkring) sker. 
Resor som ligger längre fram i tiden än två veckor omfattas alltså inte av UD:s avrådan. Datum flyttas fram kontinuerligt så länge som avrådan gäller. 
Vid avbokning av resor som har avgång mer än två veckor fram i tiden gäller de allmänna och särskilda bokningsvillkoren och de ordinarie avbokningsvillkoren. 

Planering av kommande resor
Vi fortsätter att planera för framtida resor till Det heliga landet och kommer att presentera dem på vår hemsida allteftersom de blir klara. När UD häver avrådan vill vi vara redo att kunna återuppta resorna igen. 

Bokning av kommande resor
Resevillkoren säger att om man under pågående avrådan bokar en framtida resa får man inte tillbaka inbetalade belopp för den resan om den ställs in. Därför erbjuder vi bokning utan att betala anmälningsavgift på kommande resor fram tills situationen har stabiliserats. Det går alltså bra att boka de resor till Israel som finns på hemsidan. 

Vi önskar "Shalom" över hela regionen.

Fritextsökning
Resekalender
12/3Vandringsresa i Israelfrån 26 290:-
12/3Vandringsresa i Israelfrån 26 290:-
1/4Israel med St Pauli församlingfrån 27 520:-
2/4Från Donsö till det Heliga Landetfrån 25 290:-
8/4Holland på vårt sättfrån 12 490:-
Kontakta oss
Adress:
Exodus Resor
Vasagatan 27
SE-573 31 Tranås
Vi är en del av Tranås Resebyrå AB
  • King Tours
  • Anderson's African Adventures
  • Tour Africa
  • Klosterresor
  • Tranås Resebyrå